Si aneu a Milà...

Sóc Jaume Garcia Sallés.
Aquesta tardor hem estat a Lombardia.


A Milà no hi ha grans coses per veure excepte, és clar, el Duomo tant per dintre com per fora, visitant les teulades amb les seves estàtues (més de 200) i pinacles (135).















Un altre punt d'atenció turístic és l'església de Santa Marie delle Grazie on es troba la santa Cena de Leonardo. Respecte a això us hem de dir que no és pot visitar si no has fet la reserva telefònica amb mesos d'anticipació.

Si disposeu de algun dia lliure us recomanem dues visites (tanmateix representa haver de llogar un cotxe i resoldre els problemes d'entrada, sortida i pàrquing a la ciutat):

La ciutat de Bergamo (a uns 50 km de Milà) part de la qual està situada dalt d'un turó on es troba la Ciutat Vella, completament emmurallada,






















i el llac de Como, una meravella en qualsevol època de l'any, on destacaríem el poble de Bellagio. Es pot travessar amb ferry aquella part del llac per anar als poblets de davant (Menagio, Cadenabbia...). Al final visita de Como, on tenen un servei d'hidroavions que et porta una estona per sobre del llac).




















En definitiva, una bona manera d'ocupar un cap de setmana llarg (tres nits per exemple).