Palau de la Generalitat

Barcelona, 3 de gener de 2008

En Joan Munt ens va dir el mes de desembre:

Apreciats companys: ens acaben de comunicar que el President Montilla ens rebrà el dia 3 de gener. El pla serà el següent:

a) Trobada el dia 3 a les 12:30 a la Plaça Sant Miquel, al bar del Paraigües
b) A les 13 h farem visita guiada al Palau de la
Generalitat
c) Cap a les 14:30 tindrem la recepció amb el President
Pels que vulguin i puguin anar a dinar després, sobre la marxa es buscarà un lloc.
Prego confirmeu lo mes aviat possible la vostre assistència, ja que hem d'entregar la llista dels assistents a la Generalitat.
Efectivament, avui 3 de gener, amb una pluja fina però molesta, ens hem trobat vint-i-un del nostre grup i hem visitat el primer pis del Palau, amb les explicacions d'un guia sobre l'història de la Generalitat i les dependències de l'edifici.
Vegeu les fotografies preses durant el recorregut per la capella de Sant Jordi, algunes sales (Sant Jordi, Josep Tarradellas, Torres-Garcia...) i el pati dels tarongers.
Després hem passat al saló de l'Arxiu de Comptes (amb pintures de Jordi Alumà), on hem esperat al President Montilla i amb ell hem compartit una copa i una bona estona parlant de l'antiga IBM i els primers passos de la informàtica, del problemes actuals a Barcelona i Catalunya i també de la vida pública i privada dels polítics.
Abans d'acomiadar-nos ens hem fet la foto oficial:


Al sortir, alguns de nosaltres hem anat al restaurant Vildsvin del carrer Ferran a menjar, amb una bona conversa, ostres i altes coses bones, acaban així un matí al voltant de la política i les institucions.