Ajuda a un viatger

El company César ens diu:

Queridos Todos:

Antes de que Catalunya se independice definitivamente y a modo de despedida (por si hay "secuelas), quiero hacer un viaje por la Castilla AGRESTE Y PROFUNDA.

Mi idea es visitar del 15 al 22 de Marzo las nobles tierras de Burgos, Palencia, Valladolid y Salamanca. ¿Podeis ayudarme a encontrar lo siguiente?:

1) Hoteles con encanto
2) Bares de copas
3) Lugares singulares
4) Restaurantes de comida casera (No Michelines "estrellaos")
5) Ferias y Festejos
..............................
25) Museos e Iglesias

Agradezco de antemano vuestra aportación.

César

**************
Hi podeu aportar els vostres suggeriments a través de l'enllaç que teniu aqui sota:

1 comentari:

Xavier N ha dit...

Hola, Cesar

A Salamanca, hi ha una residencia per a profes que també accepta gent "normal" si hi ha places. És austera però molt barata, i caminant a 10 minuts de la "Plaza Mayor":

http://www.usal.es/~residen/fonseca/

Per dinar, un lloc molt bo (i bastant buit) és el restaurant cafeteria del Centre de Cultura Contemporania, que té un nom clau algo així com "dados"

Si t'agrada el modernisme, potser el millor museu del mon (i no és exageració) és la Casa Lis, que han obert fa poc a partir d'una colecció privada
http://www.museocasalis.org/
A més, és al costat del famós arxiu dels "papers de Salamanca", al carrer anomenat "calle del expolio". Té el seu morbo anar-hi, i sobre tot que els seguratas et sentin parlar en català, perquè es posen "en alerta" i molt nerviosos ...

Que t'ho passis molt bé.

Xavier Navarro