Món Sant Benet (14/5/2008)

L'Angel Miralda ens deia el desembre de 2007:

"A l'últim dinar de novembre es va proposar que la propera trobada podria ser a Sant Benet del Bages.
Es tracta d'un conjunt que s'acaba d'inaugurar recentment i que ha estat restaurat per la Fundació de Caixa de Manresa. Segurament que serà un dels atractius més importants de la comarca del Bages. Ja anirem concretant dates i programa."


Punxeu aquí i anireu a la pàgina Web que explica la visita.
També podeu veure un article publicat a l'Avui quan es va inaugurar aquesta última reforma.


El febrer en Joan Munt es deia que:

"la sortida serà el dia el 14 de maig de 2008, visitant el Monestir i l'espai Modernista, amb una duració de unes 2 hores, i desprès dinarem allà. Podeu fer les reserves a partir d'aquest moment"
____________________________________________________________________
I el 24/4/2008:
El programa de la visita a Sant Benet seria:

Entre 10:30 i 11:00 Trobada davant d'informació que hi ha a l'edifici de "La Fàbrica". Telèfons d'emergència: 609143977 (Joan Munt) i 655467563 (Àngel Miralda)

A les 11:00 Començarem la visita guiada a l'Espai Modernista i tot seguit al Monestir Medieval. El preu d'aquesta visita combinada és de 11,55 euros/persona (que és el preu per majors de 65 anys o amb carnet de pensionista).

A les 14:00 dinar al mateix Món Sant Benet, al restaurant La Fonda que hi ha dins de l'edifici de La Fàbrica. El preu és de 18 euros amb IVA inclòs, excepte copes i varis.

Món Sant Benet, un món obert als sentits !!!!

Fins aviat,
Àngel Miralda

Confirmar abans del dia 5 de maig a Joan Munt


I el 7/5/2008:
Degut a les gestions fetes per l'Angel Miralda, al començament de la visita tindrem una reunió amb la Sotsdirectora general i Directora de l’Obra Social de Caixa Manresa, Marta Lacambra, ànima del Món Sant Benet.



____________________________________________________________________


Efectivament avui, 14 de maig s'ha fet la visita.
Vegeu les fotos preses allà pel Miquel Almela i Antoni Grífol a la columna de l'esquerra, a l'apartat "Imatges de la darrera visita".